Skip to the content

Korps

Birkeblink

Hva er BirkeBlink: Birkeblink er et nybegynner samspills tilbud som Birkeland Musikkorps og BLINK kulturskole samarbeider om.
Hvem: Birkelandselever i 3. og 4. klasse
Hvor: Undervisningen vil foregå på musikkrommet Birkeland Barneskole umiddelbart etter skoleslutt på tirsdager.
Når: Tirsdager ca. kl 13.30-15.00 Vi følger grunnskolens skolerute med ferier etc.

Mer informasjon:
BirkeBlink er et lavterskel tilbud i kulturskolens breddeprogram. Dette tilbudet krever ikke mye av elevene og foreldrene ang øving hjemme. Elevene  lærer å spille kornett og trommer på en morsom måte på øvelsen hver tirsdag i skoleåret. Undervisningen er lagt til rett etter skoletid, slik at det skal være lettvint for de fleste å delta. Elevene får låne instrumenter i undervisningen, men får ikke låne med seg instrumentene hjem fra Birkeblink. Det får de først når de evt er blitt aspiranter i korpset. ( kanskje med unntak ved eventuell konsert)

Birkeblink er et samarbeide mellom kulturskolen og Birkeland musikk korps. Flere aktiviteter ila skoleåret blir sammen med korpset feks 17.mai, delta i marsjtreningen, årskonsert mm. Senere er elevene selvsagt velkommen til å bli med i Birkeland musikkorps. 

Læreren  vår heter Ieva Praneviciute hun er en kunnskapsrik og morsom lærer med stort hjerte for elevenes mestringslede.

Vi har erfart at det er veldig lurt at elevene har med seg ekstra niste når de skal på BirkeBlink - det blir anledning til en liten matpause før undervisningen begynner.

NB!! Alle beskjeder ang BirkeBlink må skje til kulturskolen og læreren direkte og ikke gjennom SFO!

Velg ønsket undervisningssted og trykk påmeld:
Påmeld

Fant du det du søkte etter?

Hvis ikke, kan du ta kontakt med oss